Á la carte

Vi hälsar er hjärtligt välkomna upp på vårt fantastiska berg i Sollefteå, Hallstaberget! Njut av stunden, maten, drycken och den otroligt härliga utsikten hos oss.

Hallstaberget Brasseri

Beskrivning:

(G)-innehåller gluten
(L)-innehåller lactos
(V)-vegetariskt alternativ finns

De flesta av rätterna går att få
gluten- och laktosfria.

Entrées

  • Sur canapé (G) (L) 148:-

    4 smakprover på surströmming med tillbehör.

  • Vegetarisk tart (V) 1/2 125:-

    Med rödbeta, avocado, tomat, plocksallad och dressing (hel serveras med pommesfrites).

  • Vegetarisk tart (V) 1/1 175:-

    Med rödbeta, avocado, tomat, plocksallad och dressing (hel serveras med pommesfrites).

  • Vitlöksbröd (G) (L) 79:-

    Västerbottenostgratinerat vitlöksbröd med vitlöksdipp.

  • Hallstabergets skagen (G) 135:-

    Serverad på smörstekt surdegsbröd och plocksallad.

  • Plockbricka (L) (G) 110:-

    Med ost och chark.

Plats Signatur

  • Vegetariskt tart 175:-

    Med rödbeta, avocado, tomat, dressing och pommesfrites.

  • Ceasarsallad (G) (V) 169:-

    Välj mellan gratinerad chevré, handskalade räkor eller kyckling.

  • Fisch & Chips (L) (G) 248:-

    På torsk, remouladsås, stekt citron.

  • Ugnsstekt lax (L) 265:-

    Ugnsbakad laxfilé serveras med källarmästarens pernod och rosépeppar smaksatta ”beurre blanc”. Dill- och smörslungad mandelpotatis.

  • Hamburgare (G) (L) (V) 210:-

    Med pommesfrites, tryffelmajonäs, rökig tomatsås och picklad rödlök.

  • Entrecôte 250g (L) 315:-

    Med rödvinssky, pommesfrites, smörstekta tomater och bearnaisssås.

  • Lammrostbiff (L) 269:-

    Med smörstekt sparris, timjanssås och potatisgratäng.

Desserts

  • Creme brülée (L) 129:-

    med färska bär.

  • Basilikaglass (L) 105:-

    med passionsfruktsås.

  • Jordgubbspannacotta (L) 105:-

    med bärkompott.

  • Sorbet Coupe (V) 105:-

    med bär & frukt.

Trois Plats 3-rätter

  • FÖRRÄTT (V) 445:-

    Vegetarisk tart med rödbeta, avocado, tomat, plocksallad och dressing.

  • VARMRÄTT (L) 105:-

    Ugnsstekt lax med pernod, rosépeppar ”beurre blanc” och dill- & smörslungad mandelpotatis.

  • DESSERT (L) 445:-

    Creme brülée med färska bär.

Plateau de la Mer

  • Surcanapé 158:-

    4 smakprover på surströmming med tillbehör.

  • Plockbricka 110:-

    Med ost och chark.

Petite

  • Hamburgare (G) 75:-
  • Pannkaka, sylt, grädde (G) (L) 75:-

  • Köttbullar, potatismos och lingonsylt (G) 75:-

Boka bord

Observera att bokningsförfrågningar inte kan göras samma dag online!
Gäller Er förfrågan samma dag eller tidigare, vänligen kontakta oss på 0620-123 20
Är ni fler än 10 personer kontakta oss via telefon.

Bordsbeställningen är inte garanterad förrän Ni mottagit en bekräftelse från oss.

Offertförfrågan

Skicka en förfrågan via formuläret så kontaktar vi
er för att göra en bokning av konferens.