Dagens Lunch

En fantastiskt god och lugn lunch hos oss uppe på berget med en fenomenal utsikt utöver Sollefteå.
Vi dukar upp en härlig buffé med sallader, bröd & alla tillbehör som hör en härlig lunchbuffé till

Måndag- Fredag (kl. 11.00-14.00) 125:-
Lördag-Söndag (kl. 12.00-14.00) 149:-

Köp vårt förmånliga lunchhäfte i receptionen 9st luncher 995:- och den 10:e gratis!

Vår meny

Måndag

Vb-ostgratinerad sejrygg med rotfrukter i hummersås

Kyckling Tikka Masala

 

Tisdag

Stekt rödspätta serveras med kall örtsås

Skånsk kalops med rödbetor

 

Onsdag

Laxfilé serveras med gräslökssås

Pannbiff i gräddsås serveras med lingonsylt

 

Torsdag

Sprödbakad fisk serveras med romsås

Kyckling drumstick med grönsaksris

 

Fredag

Ugnsbakad lax med sås hollandaise

Burgundisk köttgryta med kokt potatis

 

Lördag-Söndag

Kökets val

(G) – Innehåller gluten
(L) – Innehåller laktos

Måndag

Isterband med dillstuvad potatis och rödbetor (L)

Stekt panerad fisk med dansk remouladsås och kokt potatis (G)

Pasta alla Norma (G)

Tisdag

Bruna bönor med fläsk och kokt potatis

Sejfilé med räksås och ris (L)

Vegetarisk Nasigoreng

Onsdag

Kålpudding med gräddsås och lingonsylt (L)

Kokt kummel med persilje- och äggsås kokt potatis (L)

Parmiggiana (L)

Torsdag

Raggmunk med fläsk och lingonsylt (L)

Fiskgratäng med krämig dill- och gräslökssås (L)

Grönsaksfyllda crêpes (G, L)

Fredag

Kycklingpiccata med tomatsås och ris (L)

Fish ’n chips med remouladsås och mushy peas (G, L)

Pasta con funghi (G, L)

Créme Ninon (L)

Lördag

Örtmarinerad kotlettrad med svampsås och ugnsrostad potatis (L)

Panerad fisk med sås på norrlandsvis kokt potatis (G, L)

Falafel med orientaliskt ris och harissasås (G)

Champinjonsoppa (L)

Söndag

Fläskstek med hasselbackspotatis, gräddsås och kokta grönsaker (G, L)

Gratinerade crêpes med räkstuvning (G, L)

Gratinerade crêpes med champinjonstuvning (G, L)

Borsjtj med laktosfri smetana

(G) – Innehåller gluten
(L) – Innehåller laktos

Måndag

Stekt fläsk med löksås och kokt potatis (L)

Stekt panerad fisk med dansk remouladsås och kokt potatis (G)

Pasta alla Norma (G)

Tisdag

Stekt pannbiff med löksky och stekt potatis (L)

Hallstabergets Paella

Vegetarisk Nasigoreng

Onsdag

Kåldolmar med gräddsås , kokt potatis och lingonsylt (L)

Rödspätta med dillmajonnäs och kokt potatis (G)

Parmiggiana (G)

Torsdag

Kalops med rödbetor och ris

Fiskgratäng med hummersås (L)

Grönsaksfyllda crêpes (G, L)

Fredag

BBQ ribs med Idaho-potatis och coleslaw

Laxpudding (L)

Pasta con funghi (G, L)

Créme Ninon (L)

Lördag

Parmesangratinerade kycklingbröst,  och ugnsrostad potatis (L)

Panerad fisk med sås på norrlandsvis kokt potatis (G)

Falafel med orientaliskt ris och harissasås (G)

Champinjonsoppa (L)

Söndag

Gratinerad fläskfilé med  grönpepparås och ugnrostad potatis (L)

Gratinerad laxfile, vitinssås smaksatt med fänkål pressad potatis (L)

Gratinerade crêpes med champinjonstuvning (G, L)

Borsjtj med laktosfri smetana

 

(G) – Innehåller gluten
(L) – Innehåller laktos

Måndag

Köttfärslimpa med varma grönsaker, gräddsås och potatis (L)

Torsk med ägg, brynt smör och räkor. Kokt potatis (L)

Pasta alla Norma (G)

Tisdag

Pyttipanna med stekt ägg och rödbetor (L)

Nasigoreng med räkor

Vegetarisk Nasigoreng

Onsdag

Dillkött med kokt potatis (L)

Panerad fisk med puttanescogarnityr och ris (L)

Parmiggiana (L)

Torsdag

Schnitzel med stekt potatis och aromsmör (G, L)

Fiskgratäng med Skagensås (L)

Grönsaksfyllda crêpes (G, L)

Fredag

Kyckling Chausseur(jägarkyckling) med ris

Brasiliansk fiskkgryta Moqueca med kokos, lime och koriander

Pasta con funghi (G, L)

Créme Ninon (L)

Lördag

Biff á la Lindström, brunsås och stekt potatis (G)

Lax- och räkpasta (G, L)

Falafel med orientaliskt ris och harissasås (G)

Champinjonsoppa (L)

Söndag

Grekisk Moussaka med aubergine och potatis

Kummel gratinerad i sauce Mornay (L)

Gratinerade crêpes med champinjonstuvning (G, L)

Borsjtj med laktosfri smetana

(G) – Innehåller gluten
(L) – Innehåller laktos

Måndag

Ugnsfalu med potatismos (L)

Stekt panerad fisk med skarpsås och kokt potatis (G)

Pasta alla Norma (G)

Tisdag

Persiljejärpar med gräddsås och pressgurka kokt potatis (G, L)

Ugnsbakad lax med spenat och skirat smör (L)

Vegetarisk Nasigoreng

Onsdag

Spaghetti Bolognese (G)

Fiskgryta smaksatt med saffran, ris och aïoli

Parmiggiana (L)

Torsdag

Korv Stroganov med ris (L)

Fiskgratäng med skaldjur (L)

Grönsaksfyllda crêpes (G, L)

Fredag

Fläsknoisette med bearnaisesås och råstekt potatis (G, L)

Bräckt lax med hollandaisesås

Pasta con funghi (G, L)

Créme Ninon (L)

Lördag

Kycklingschnitzel med ansjovismör och pommes (G, L)

Fish ’n chips med tartarsås och mushy peas (G, L)

Falafel med orientaliskt ris och harissasås (G)

Champinjonsoppa (L)

Söndag

Nattbakad karré med gräddsås, varma grönsaker, surkål och potatisgratäng (L)

Laxpudding med brynt smör (L)

Gratinerade crêpes med champinjonstuvning (G, L)

Borsjtj med laktosfri smetana

Boka bord

Observera att bokningsförfrågningar inte kan göras samma dag online! Gäller Er förfrågan samma dag eller tidigare, vänligen kontakta oss på 0620-123 20. Är ni fler än 10 personer kontakta oss via telefon.

​Bordsbeställningen är inte garanterad förrän Ni mottagit en bekräftelse från oss.

Offertförfrågan

Skicka en förfrågan via formuläret så kontaktar vi
er för att göra en bokning av konferens.