Mordmysterium

Mordmysterium är ett roligt och spännande event som har blivit en succé över hela Sverige. Vi har funnits i snart 20 år och hundratusen- tals nöjda deltagare har upplevt något av våra olika mysterier.

Den här aktiviteten genomför ni under en middag och målet är att finna lösningen på ett mord genom att hitta mördaren, som är någon i gruppenMot slutet får alla presentera sina lösningar och är det ingen som löser mordet vinner mördaren.

Alla deltagare får en karaktär att spela samt instruktioner om vem man är, vad man vet och vad man förväntas göra under kvällenDet ställs inga krav på någon utan var och en lägger ribban på den nivå som man själv upplever lämplig för egen del – därför passar detta alla.

Våra mysterier är kryddade med roliga karaktärer, skumma typer, hemliga kärleksförhållanden, kluriga ledtrådar och en intrig som utlovar en fantastiskt komisk kväll med goda vänner och/eller kollegor.

Instruktörer finns på plats och leder gruppen med fast hand genom kvällen.

Mordmysterium går att genomföra på svenska eller engelska för grupper mellan 10-200 personerAntingen på någon av våra många samarbetsrestauranger eller i kundens egna lokaler

Vi hjälper er gärna att ta fram en skräddarsydd offert! Klicka här.
Vad väntar Ni på, Vi väntar på att få ta hand om Er!

Du kan även boka genom att Ringa 0620- 123 20 eller maila reception@hallstaberget.se

Hotell Hallstaberget - Escape Box kollage

Escape Box

Escape Box är ett adrenalinfyllt lagspel för 10-100 personer som går att genomföra på svenska eller engelska. 

Hotell_Hallstaberget_Konferens

Lunch till Lunch

En ”lunch till lunch”-konferens på berget i våra nybyggda konferenslokaler med den senaste tekniken.

Pris per person

1865 kr

Hotell Hallstaberget - Mordmysterium Norr

Mordmysterium

Mordmysterium är ett roligt och spännande event som har blivit en succé över hela Sverige.

Utmaningen

En lagtävling där vi hämtat inspiration från kända TV-lekar och sällskapsspel. Lagen samlar poäng i frågesport, rita, gissa och musik.

1000m huvudbry

Klassiska 1X2-frågor blandat med uppskatta, känna, lukta, nynna. Helt oanade kunskaper kan komma till pass på denna lättsamma promenad.

Scenen är er!

En annorlunda teamaktivitet med skratt, oväntade insatser och publikens jubel. Lagen samlar först poäng i en traditionell flerkamp med enkla grenar.