Paketmeny

Menyn som den ser ut idag! OBS! Med reservation för ändring.

Gäller från 2024-05-07

 

Menyn

Måndag

Förrätt
Laxterrin på gravad & rökt lax, färskost, kavring samt örtsallad.
Varmrätt
Fläskfilé Provencale med rödvinsky, råstekt potatis, örtsmör och haricoverts med säsongens grönsaker.
 
alt.
 
Halstrad Laxfilé med Sandefjordsås & mandelpotatis.
Dessert
Key lime cheesecake.
 
alt.
 
Daim Pannacotta.

Tisdag

Förrätt
Gratinerad getost på toast med rostade mandlar och honung.
Varmrätt
Rostad kycklingbröstfilé med ädelostsås och puré på potatis & morot.
 
alt.
 
Halstrad Laxfilé med Sandefjordsås & mandelpotatis.
Dessert
Key lime cheesecake.
 
alt.
 
Daim Pannacotta.

Onsdag

Förrätt
Hallstabergets Skagentoast på handskalade räkor, dill och pepparrot.
Varmrätt
Rosastekt kalvmedaljong med gin och enbärssås, sauterade grönsaker & potatisbakelse.
 
alt.
 
Halstrad Laxfilé med Sandefjordsås & mandelpotatis.
Dessert
Key lime cheesecake.
 
alt.
 
Daim Pannacotta.

Torsdag

Förrätt
Laxterrin på gravad & rökt lax, färskost, kavring samt örtsallad.
Varmrätt
Fläskfilé Provencale med rödvinsky, råstekt potatis, örtsmör och haricoverts med säsongens grönsaker.
 
alt.
 
Halstrad Laxfilé med Sandefjordsås & mandelpotatis.
Dessert
Key lime cheesecake.
 
alt.
 
Daim Pannacotta.

Fredag

Förrätt
Gratinerad getost på toast med rostade mandlar och honung.
Varmrätt
Rostad kycklingbröstfilé med ädelostsås och puré på potatis & morot.
 
alt.
 
Halstrad Laxfilé med Sandefjordsås & mandelpotatis.
Dessert
Key lime cheesecake.
 
alt.
 
Daim Pannacotta.

Lördag

Förrätt
Hallstabergets Skagentoast på handskalade räkor, dill och pepparrot.
Varmrätt
Rosastekt kalvmedaljong med gin och enbärssås, sauterade grönsaker & potatisbakelse.
 
alt.
 
Halstrad Laxfilé med Sandefjordsås & mandelpotatis.
Dessert
Key lime cheesecake.
 
alt.
 
Daim Pannacotta.

Söndag

Förrätt
Gratinerad getost på toast med rostade mandlar och honung.
Varmrätt
Rostad kycklingbröstfilé med ädelostsås och puré på potatis & morot.
 
alt.
 
Halstrad Laxfilé med Sandefjordsås & mandelpotatis.
Dessert
Key lime cheesecake.
 
alt.
 
Daim Pannacotta.

Veganska alternativ

Vegan förrätt
Vegansk tartar med variation på betor, morot, rostad mandel & örtsallad.
 
alt.
 
Bruschetta på stekt surdegsbröd, toppat med tomat, basilika och vitlök.
Vegan varmrätt
Bönrulle, serveras med Fåraherdens sallad.
 
alt.
 
Rostad blomkålstalrik med variation på betor och bönor.

Boka bord

Observera att bokningsförfrågningar inte kan göras samma dag online! Gäller Er förfrågan samma dag eller tidigare, vänligen kontakta oss på 0620-123 20. Är ni fler än 10 personer kontakta oss via telefon.

Bordsbeställningen är inte garanterad förrän Ni mottagit en bekräftelse från oss.

Offertförfrågan

Skicka en förfrågan via formuläret så kontaktar vi
er för att göra en bokning av konferens.