Paketmeny

Gäller från 2021-01-22

 

Måndag

  • Förrätt

    Hallstabergets Gravlax, rostad potatis , gräslök och dillvinägrette.

  • Huvudrätt

    Ugnsstekt hälleflundra serveras med vitvinssås, smörfräst rödbeta och kapris samt friterad mandelpotatis.
    Alt
    Nattbakad kalvytterfile med rödvinssky,choronsås, sparris och rostad potatis.

  • Välj till dessert

    Chockladtartlett med jordgubbsmousse.
    Eller
    Cider syllabub äppelkompott.

Tisdag

  • Förrätt

    Hotell Hallstabergets skagemtoast med pepparrot och löjrom.

  • Huvudrätt

    Ugnsstekt hälleflundra serveras med vitvinssås, smörfräst rödbeta och kapris samt friterad mandelpotatis.
    Alt
    Marinerad Kycklingbröst med salsa, serveras med grönsaksbulgur.

  • Välj till dessert

    Chockladtartlett med jordgubbsmousse.
    Eller
    Cider syllabub äppelkompott.

Onsdag

  • Förrätt

    Gazpacho med basilikacreme.

  • Huvudrätt

    Hälleflundra serveras med vitvinssås, smörfräst rödbeta och kapris samt friterad mandelpotatis.
    Alt
    Lammlägg med skysås, potatis pure med persilja och Västerbottenost.

  • Välj till dessert

    Chockladtartlett med jordgubbsmousse.
    Eller
    Cider syllabub äppelkompott.

Torsdag

  • Förrätt

    Hallstabergets Gravlax, rostad potatis , gräslök och dillvinägrette.

  • Huvudrätt

    Ugnsstekt hälleflundra serveras med vitvinssås, smörfräst rödbeta och kapris samt friterad mandelpotatis.
    Alt
    Nattbakad kalvytterfile med rödvinssky,choronsås, sparris och rostad potatis.

  • Välj till dessert

    Chockladtartlett med jordgubbsmousse.
    Eller
    Cider syllabub äppelkompott.

Fredag

  • Förrätt

    Hotell Hallstabergets skagentoast serveras med pepparrot & löjrom.

  • Huvudrätt

    Marinerad Kycklingbröst kall koriander & Hallstabergets Gravlax, rostad potatis , gräslök och dillvinägrette.
    Alt
    Ugnsstekt hälleflundra serveras med vitvinssås, smörfräst rödbeta och kapris samt friterad mandelpotatis.
    Alt
    Nattbakad kalvytterfile med rödvinssky,choronsås, sparris och rostad potatis.

  • Välj till dessert

    Chockladtartlett med jordgubbsmousse.
    Eller
    Cider syllabub äppelkompott.

Lördag

  • Förrätt

    Gazpacho med basilikacreme.

  • Huvudrätt

    Hälleflundra serveras med vitvinssås, smörfräst rödbeta och kapris samt friterad mandelpotatis.
    Alt
    Lammlägg med skysås, potatis pure med persilja och Västerbottenost.

  • Välj till dessert

    Chockladtartlett med jordgubbsmousse.
    Eller
    Cider syllabub äppelkompott.

Söndag

  • Förrätt

    Hotell Hallstabergets skagentoast med pepparrot och löjrom.

  • Huvudrätt

    Ugnsstekt hälleflundra serveras med vitvinssås, smörfräst rödbeta och kapris samt friterad mandelpotatis.
    Alt
    Marinerad Kycklingbröst med salsa, serveras med grönsaksbulgur.

  • Välj till dessert

    Chockladtartlett med jordgubbsmousse.
    Eller
    Cider syllabub äppelkompott.

Boka bord

Observera att bokningsförfrågningar inte kan göras samma dag online!
Gäller Er förfrågan samma dag eller tidigare, vänligen kontakta oss på 0620-123 20
Är ni fler än 10 personer kontakta oss via telefon.

Bordsbeställningen är inte garanterad förrän Ni mottagit en bekräftelse från oss.

Offertförfrågan

Skicka en förfrågan via formuläret så kontaktar vi
er för att göra en bokning av konferens.