Paketmeny

Menyn som den ser ut idag! OBS! Med reservation för ändring.

Gäller från 2023-09-04

Måndag

  • Förrätt

    Rökt laxcarpaccio med lingoncréme, ginsyltade kantareller och pumpernickel.

  • Huvudrätt

    Konfiterad kycklingbröstfilé, parmesanpotatis & örtsås.
    Alt. Rödingfilé med kantarellduchesse, champagnesås & rom.

  • Välj till dessert

    Glaserad citrontart
    Alt. Chokladterrin med bärkompott

Tisdag

  • Förrätt

    Skogssvampssoppa med örtolja & kuvertbröd.

  • Huvudrätt

    Helstekt fläskfilé, rökt baconsås och rostade rotfrukter.
    Alt. Rödingfilé med kantarellduchesse, champagnesås & rom.

  • Välj till dessert

    Glaserad citrontart.
    Alt. Chokladterrin med bärkompott.

Onsdag

  • Förrätt

    Hallstabergets skagentoast på handskalade räkor, dill & pepparot.

  • Huvudrätt

    Rosastekt ryggbiff med rostadvitlökcrem, rödvinssky och potatisterinne.
    Alt. Rödingfilé med kantarellduchesse, champagnesås & rom.

  • Välj till dessert

    Glaserad citrontart
    Alt. Chokladterrin med bärkompott

Torsdag

  • Förrätt

    Laxcarpaccio med lingoncréme, ginsyltade kantareller och pumpernickel.

  • Huvudrätt

    Konfiterad kycklingbröstfilé, parmesanpotatis & örtsås.
    Alt. Rödingfilé med kantarellduchesse, champagnesås & rom.

  • Välj till dessert

    Glaserad citrontart.
    Alt. Chokladterrin med bärkompott.

Fredag

  • Förrätt

    Skogssvampssoppa med örtolja & kuvertbröd.

  • Huvudrätt

    Helstekt fläskfilé, rökt baconsås och rostade rotfrukter.
    Alt. Rödingfilé med kantarellduchesse, champagnesås & rom.

  • Välj till dessert

    Glaserad citrontart.
    Alt. Chokladterrin med bärkompott.

Lördag

  • Förrätt

    Hallstabergets skagentoast på handskalade räkor, dill & pepparot.

  • Huvudrätt

    Rosastekt ryggbiff med rostadvitlökcrem, rödvinssky och potatisterinne.
    Alt. Rödingfilé med kantarellduchesse, champagnesås & rom.

  • Välj till dessert

    Glaserad citrontart.
    Alt. Chokladterrin med bärkompott.

Söndag

  • Förrätt

    Skogssvampssoppa med örtolja & kuvertbröd.

  • Huvudrätt

    Helstekt fläskfilé, rökt baconsås och rostade rotfrukter.
    Alt. Rödingfilé med kantarellduchesse, champagnesås & rom.

  • Välj till dessert

    Glaserad citrontart.
    Alt. Chokladterrin med bärkompott.

Vegetariska alternativ

  • Förrätt

    Vit & grön sparris med tryffelemulsion.
    Alt. Bruschetta - tomat, basilika & vitlök på bröd. Olivolja & balsamico

  • Huvudrätt

    Krämig svamprisotto med kastanjechampinjoner
    Alt. Rostad blomkål med smörslungad mandelpotatis & rädisor.

  • Välj till dessert

    Glaserad citrontart.
    Alt. Chokladterrin med bärkompott.

Boka bord

Observera att bokningsförfrågningar inte kan göras samma dag online! Gäller Er förfrågan samma dag eller tidigare, vänligen kontakta oss på 0620-123 20. Är ni fler än 10 personer kontakta oss via telefon.

Bordsbeställningen är inte garanterad förrän Ni mottagit en bekräftelse från oss.

Offertförfrågan

Skicka en förfrågan via formuläret så kontaktar vi
er för att göra en bokning av konferens.