Gäller från 28 Januari 2023
Förrätt
Öjebytoast med kräftor, västerbottensost och dill i klassisk harmoni
Varmrätt
Helstekt Oxfilé inlindad i lufttorkad skinka med harricot verts, tomat, potatisterrin och rosmarinsås
Dessert
Chokladägg med bärvariation
Showmeny för Le Crash 4/2, Wallmans 18/2 & Wallmans 22/4
Amuse
Serveras till bords.
Förrätt
Chevréchaud med doftande hjortronmylta och lufttorkad skinka
Mellanrätt
Gazapcho med basilikakräm.
Varmrätt
Helstekt Oxfilé inlindad i lufttorkad skinka med harricot verts, tomat, potatisgratäng och rosmarinsås
Dessert
Chokladägg med bärvariation
Skapad av Fostira AB – Vi hjälper ditt företag att växa.
Observera att bokningsförfrågningar inte kan göras samma dag online!
Gäller Er förfrågan samma dag eller tidigare, vänligen kontakta oss på 0620-123 20
Är ni fler än 10 personer kontakta oss via telefon.
Bordsbeställningen är inte garanterad förrän Ni mottagit en bekräftelse från oss.
Skicka en förfrågan via formuläret så kontaktar vi
er för att göra en bokning av konferens.