Konferensmeny

Gäller från 2021-01-22

 

Menyn

Måndag

  • Förrätt

    Rentartar med pepparrot och löjrom. Syrade lingon och friterad rucola.

  • Huvudrätt

    Sotad rödingfilé med dillsås, sikrom, gräslöksolja samt friterad mandelpotatis.

  • Välj till dessert

    ”Sundbornpannacotta” med smak av punsch samt limesockrade bär.
    Eller
    Karameliserade frukter med vitchokladmousse & rostad mandel.

Tisdag

  • Förrätt

    Hotell Hallstabergets skagenröra i tunnbrödskorg med picklad rödlök.

  • Huvudrätt

    Svenskt kycklingbröst med pommesfondant, bakad morot, tryfferad örtolja.

  • Välj till dessert

    ”Sundbornpannacotta” med smak av punsch samt limesockrade bär.
    Eller
    Karameliserade frukter med vitchokladmousse & rostad mandel.

Onsdag

  • Förrätt

    Hummersoppa med hint av anis, tart på hand skalade räkor & kräftor samt fänkålskruditte.

  • Huvudrätt

    Helstekt ibericofile, rostad blomkål & broccoli serveras med manchegocrém, riojasky samt rostad potatis.

  • Välj till dessert

    ”Sundbornpannacotta” med smak av punsch samt limesockrade bär.
    Eller
    Karameliserade frukter med vitchokladmousse & rostad mandel.

Torsdag

  • Förrätt

    Hotell Hallstabergets skagenröra serveras i tunnbrödskorg med picklad rödlök.

  • Huvudrätt

    Sotad rödingfilé med dillsås, sikrom, gräslöksolja samt friterad mandelpotatis.

  • Välj till dessert

    Sundbornpannacotta” med smak av punsch samt limesockrade bär.
    Eller
    Karameliserade frukter med vitchokladmousse & rostad mandel.

Fredag

  • Förrätt

    Rentartar med pepparrot och löjrom. Syrade lingon och friterad rucola.

  • Huvudrätt

    Svensk kycklingbröst med pommesfondant bakad morot, tryfferad örtolja.

  • Välj till dessert

    ”Sundbornpannacotta” med smak av punsch samt limesockrade bär.
    Eller
    Karameliserade frukter med vitchokladmousse & rostad mandel.

Lördag

  • Förrätt

    Hummersoppa med hint av anis, tart på handskalade räkor & kräftor samt fänkålskruditte.

  • Huvudrätt

    Helstekt ibericofile rostad blomkål & broccoli serveras med manchegocrem, riojasky samt rostad potatis.

  • Välj till dessert

    ”Sundbornpannacotta” med smak av punsch samt limesockrade bär.
    Eller
    Karameliserade frukter med vitchokladmousse & rostad mandel.

Söndag

  • Förrätt

    Norrlänsk rentatar med pepparrot och löjrom. Syrade lingon och friterad rucola.

  • Huvudrätt

    Sotad rödingfilé med dillsås, sikrom, gräslöksolja samt friterad mandelpotatis.

  • Välj till dessert

    ”Sundbornpannacotta” med smak av punsch samt limesockrade bär.
    Eller
    Karameliserade frukter med vitchokladmousse & rostad mandel.

Boka bord

Observera att bokningsförfrågningar inte kan göras samma dag online!
Gäller Er förfrågan samma dag eller tidigare, vänligen kontakta oss på 0620-123 20
Är ni fler än 10 personer kontakta oss via telefon.

Bordsbeställningen är inte garanterad förrän Ni mottagit en bekräftelse från oss.

Offertförfrågan

Skicka en förfrågan via formuläret så kontaktar vi
er för att göra en bokning av konferens.