Föreläsningar

Här kan du hitta aktuella föreläsningar som är perfekt för företag och större team.
Kontakta oss gärna vid förfrågningar och bokningar.

Aktuella föreläsningar just nu:

 • Den goda kommunikationen
  ”God & effektiv kommunikation – nyckeln till framgångsrika team”
  Oskar Sergel, grundare av Sergel Talarkonst, delar med sig av sina kunskaper och erfarenheter kring hur God och Effektiv kommunikation är nyckeln till att bygga framgångsrika team.
  Med Oskars hjälp kommer du att lära dig hur avgörande kommunikationen är för att stärka samarbetet och öka produktionen inom en grupp. Du kommer att få ta del av verkliga exempel på både misslyckanden och framgångar samt lära dig hur du kan undvika fallgropar och maximera dina möjligheter till framgång.
  Du kommer får ta del av tre konkreta nycklar för att leda ditt team till god och effektiv kommunikation. Också får du berättelsen om den vita kaninen – en berättelse som kan vara helt avgörande för huruvida du hittar förhållningssättet som leder till framgång eller ej.
 • Föreläsningar med Wivi-Anne Nyberg

  Balans i livet – vägen till mänsklig hållbarhet

  Detta är en interaktiv föreläsning, viktigare än någonsin i tiden vi lever i med stora utmaningar som bygger oro på individnivå likväl som i näringsliv och offentlig sektor. Vi ges förståelse för hur värdefullt det är att ha balans i alla delar av livet. Genom balans bygger vi bättre förutsättningar för att behålla god hälsa och ett högt välmående.Varje deltagare kommer få göra sin individuella kartläggning för att öka förståelsen och medvetenheten om var i livet balans finns och var det saknas. Att se på livet med detta helikopterperspektiv kommer att ge dig bättre förståelse för din hälsa, välmående och beteende. Utifrån kartläggningen får du verktyg med dig hem, som är effektfulla och relativt lätta att applicera i ditt dagliga liv.

  – Stress och stresshantering – vägen till återhämtning

  I en tid med stora utmaningar och ett allt högre tempo är det viktigare än någonsin att kunna förhålla sig till stress. För att kunna göra det, behöver man förstå mekanismerna bakom stress. Stress i sin grund är bra, rätt och slätt en överlevnadsmekanism. Det är din reaktion på en given situation som skapar stress i ditt system. Det är den ökade mängden stress över tid som är den förödande faktorn. Föreläsningen kommer ge dig både förståelse för, och verktyg att hantera stress med. Därmed kan du både hjälpa dig själv bättre och stödja dina medarbetare eller kollegor att ta sig ur stress och i bästa fall bygga styrka att stå emot den våg av stressade situationer som livet allt oftare ger.

  – Kommunikation – vägen till kontakt

  Hur vi kommunicerar är a och o för hur vi fungerar tillsammans med andra människor. När kommunikationen inte fungerar väcks skyddsmekanismerna i oss och informationen når helt enkelt inte fram. Eller rättare sagt når inte in. Denna föreläsning är både kunskaps- och insikt höjande för hur din kommunikation styr ditt beteende och det resultat du får i gemenskapen med andra människor. En god kommunikation är en förutsättning för trivsel, samhörighet och för att gemensamt kunna gå mot samma mål, och därmed uppnå önskade resultat.

 

Gör er bokningsförfrågan direkt till:
Evelina@hallstaberget.se
catarina@hallstaberget.se
0620 12320

Du kan även boka genom att Ringa 0620- 123 20 eller maila reception@hallstaberget.se

Applauding the best seminar lecturer

Föreläsningar

Här kan du hitta aktuella föreläsningar som är perfekt för företag och större team.

Hotell_HallstQDaberget_Konferens

Dagskonferens

En dagkonferens på berget i våra nybyggda konferenslokaler med den senaste tekniken.

Pris per person

475 kr

Hotell_Hallstabrget_Sallad

2-dagars konferens

Konferens med övernattning. I paketet ingår entre till Hallsta Sky Spa & Relax.

Pris per person

1995 kr

Hotell Hallstaberget - Träningslokal

Träningskonferens

Minsta antalet 20 personer. I paketet ingår Lunch, Buffemiddag, Logi i delat dubbelrum och frukost.

Pris per person

795 kr

Hotell_HallstQDaberget_Konferens

Bussgrupper

Gör en bussresa  till Sollefteå och Hotell Hallstaberget.